jantina

Ada tak ibu ibu dalam ni tekaan girl or boy sama dengan kelendar cina ? Sbb ikut kelandar boy tapi punya alahan teruk dr yg sulong(boy? . Ada yg pernah salah tak pakai kelendar cina jantina ?

jantina
33 Các câu trả lời

Sy penah ikut kalendar ni masa ank ke3 n ke4.. 2-2 tekaan sama ngan kalendar ni..

Klu saya umo 26 jd baby apa? Hahaa.. X reti ehh nk tgk mcm mna.. 😂😂

Xbetul la.. anak prtama d jadual tu boy tapi dpt girl pun.. huhu..

Samalah... Anak sulung saya boy 26 umur lahir bulan Jun

Tak sama... ikut kalender boy. Bila scan detail girl😅

Kalendar ni xley pkai..nk tau gender kne scan je..

Xsama.. sy klu ikut kalender tp yg keluar boy..

Tapi kalau ikot calender ni saya takpaham 🤭

X sama.. Klu sama kebtulan kut

tk fham mcm mna nk gna kalender tu sis

4y trước

Angka atas tu umur kita masa bersalin. Bulan pula, bulan berapa baby keluar 😁