Kome udah beranak ke belum?

Ada tak geng² yg belum ada tanda² nak bersalin lagi? Due saya 21/1/23 ni 😂 Saya rasa baby nak keluar Chinese New Year kot 😂

26 Các câu trả lời

dah..alhamdulillah..10/1/2023..gdm kan 38 minggu kena paksa bersalin kan..it's ok 38 minggu kan 9 bulan gak pun...yang penting baby ok2 jer pun...Alhamdulillah...tapi syukur gak tak perlu mkn ubat gdm dah pun sebab dah takde..kata ade gdm semasa mengandung je pun...

due date sy 25/1 lepas raya cina..skang tnggu masa jer..tadi ada la keluar lendir putih..rasa sakit tu ada..sekejap je pastu tk de sakit dah..tk pergi hospital pun..nk tnggu betul² rasa contraction baru pergi..baby masih seronok dduk dlam perut.

hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Tarikh kita sama la sis(21/1/23)🥰Masih belum ada tanda2 nak bersalin lg ni😅Mybe baby selesa dok dlm perut mummy dia agknya😆Semoga urusan bersalin kita semua dipermudahkan..Aamiin🤲

1y trước

due date kita sama. sis dah bersalin ke? saya dapat extend lagi 5hari. kalau tak 27hb ni kena serah diri masuk wad...

belum lg wei..due 2.2,tp xpela hrp kluar time mggu raya cina,kalau idok nt xdapek cuti raya posa,keja kuli2 cmnila cuti kena berebut huhu

due saya 20/1 baru tadi keluar mcm lendir pekat tapi sakit apa pun takde setakat mcm egg white tu je... menunggu jugak ni 😂

1y trước

mengeras tu baby gerak tak sis? saya ni perut mengeras, tp baby gerak elok je... masih menunggu tanda lain utk bersalin ni😂

Sy pulak air ketuban xmaw pecah.. contraction ada & jalan dah buka.. spotting show pun dah ada.. anak masih mls2 lg dlm rahim niii

1y trước

Pergi hsptl tu yg cek bukaan jln.. selamat bersalin dh sis

hee betul. risau pulak dlm perut lama². 39 mgu sehari. Lagi 6 Hri dh 40 mgu. semoga dipermudahkan urusan kita bersalin yer sis.

1y trước

in shaa Allah, aminnnn! semoga kita semua selamat bersalin. 😍

saya 27/1/23 perut rasa mengeras dan keluar lendir macam hingus bau hamis tapi takder pulak keluar cam darah dah seminggu macam tu

1y trước

takde check doc ke sis?

Sama la sy due 22/1/23. Tp baby masih selesa kat dalam 😂 takda tanda2 lg. cuma macam kdg2 sakit2 manja gitu je.

1y trước

samaa! saya perut mengeras sekali sehari je😂 itu pun jam 2-3pagi 😴