Kome udah beranak ke belum?

Ada tak geng² yg belum ada tanda² nak bersalin lagi? Due saya 21/1/23 ni 😂 Saya rasa baby nak keluar Chinese New Year kot 😂

26 Các câu trả lời

due 1/2/23 skrg baby seronok lg kat dlm perut, xda tanda nk kluar pon lg, contraction palsu ja banyak😂

2y trước

Saya due 2/2, pon masih xde tanda, risau jgk tkut over due🤧

saya due 25/1 tpi tkde tanda2 lagi.24/1 kena serah diri kalau tak bersalin jugak😣risau kena induce

2y trước

itulah risau kena induce😣😣😣

Sama laa kita. Blm ada tanda2 lagi. Due sy khamis ni 19/1/2023. Masih boleh bekerja lagi.

2y trước

kuatnya sis masih bekerja 😂 saya beria mintak cuti awal sbb takut terberanak awal. rupanya lambert lagiii nak beranak 😌

Saya punya due 3/2 - cuak jugak ni lately baby kurang aktif mcm biasa dahhh.

due date 23/1/23 belum ada tanda² harap² tak overdue laa. risauuu

2y trước

sama due kita 23/1.. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin

saya due date 28/1 tapi tk ada tanda lagi😅😂 risau jangan overdue takut sngt

2y trước

samaa! takut overdue. saya pun kena serah diri 27/1

saya sepatutnya 23 ni beranak tapi keluor awal pulak 12/1 haritu🤣🤣

baru ada tanda keluar mucus plug campur darah coklat, semalam ke hosp bru 2cm

2y trước

belum sis, contraction on & off tapi masi boleh tahan

sama sis..21/1 tp tanda baby nak keluar belum ada..sakit sikit sikit ada.

2y trước

due kita sama harini, sis dah dapat surat serah diri ke? atau macam mana ya..

sy due 19/1 .. tp tanda sakit manja2 je. doakan bby klua esok😁