Hamil 38 minggu

Ada tak dekat sini yg dah masuk 38minggu tiba2 cirit birit, saya dah 2hari ni cirit birit apakah itu normal?#firstmom

6 Các câu trả lời

Ibu hamil cirit birit lebih 4 kali sehari berterusan 48 jam kena jumpa doktor ya, risiko dehidrasi kepada ibu dan kandungan. Minum air kosong secukupnya Amalkan ambil B. R. A. T BANANA RICE APPLE TOAST

Sya hari dah 38wks tpi susah nak buang air besar ada kh itu normal 🤧 perut kerap mengeras dan belakang sakit bila nak baring🥺 doakan Sya due brsalin 29hb ini smoga d permudahkan amin🤲🏻

2y trước

Amin smoga d permudahkan segala urusan 🥰

saya cirit birit sekali masa tengah contraction pastu pegi hospital terus bersalin tapi baby prem la 29w.. cirit birit tu salah satu tanda nak bersalin jugak

Sy tak cirit birit..cuma sy perasaan sejak masuk 37 minggu..mudah pula nak berak..setiap hari berak. Kalu dulu, mesti ada gap 3,2 hari baru berak

sy pun sama cirit birit sy 38 minggu 6 hari dah skrng...

org kata normal kalau nak dkt bersalin. salah 1 tanda