Sakit rusuk saat hamil

Ada tak dekat sini saat hamil sakit tulang rusuk? Saya alhamdulillah dah trimester ketiga 37 minggu 2 hari .. sejak 35 minggu saya rasakan tulang rusuk kiri saya seperti dicucuk², nak tidur pun susah .. ada tak para ibu yang sakit seperti saya? Dan macam mana nak kurangkan rasa itu? #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya pun sama. Sekarang 36w 4d. Tapi sakit rusuk tu dari 28w. Ada masa sakit sangat. Tak boleh nak buat apa. Ubat pun tak membantu. Kene tahan jela.

2y trước

saya selalu kena masa nak tidur, paling sakit sebelah kiri, kanan jarang sakit .. puan makan ubat apa? mmg hospital bg ke ubat tu?

baby breech ke? biasanya selalu mcm tu baby kepala diatas.. ke angin?

2y trước

better g klinik..mcm saya angin..bila malam nak tido rase nak muntah dan pedih hulu hati..