Minum air mocha starbuck

Ada tak dekat sini ibu2 mengandung minum air starbuck masa 5bulan kandungan..first time minum ..ada effect ke

13 Các câu trả lời

Saya pengemar coffee.Kalau tak minum tu lembik semacam tak aktif.Dari awal trimester memang minum je tapi kurangkan dati biasa.Tapi still ada akibatnya HB drop.So saya kene ambil iron yang tinggi tapi standby lah sembelit😁.Taknak sembelit minum air dan buah banyak.

Kalau boleh 1st trimester ni elakkan pengambilan caffein. Masuk 2nd trimester dh boleh consume caffein. Takpe sis tahan sikit, utk kebaikkan baby juga. Sis sayang anak ke sayang anak tekak?

2y trước

Tekak bukan nk sgt pon..sbb dh msuk 2nd trimester la sy bRu cuba minum air starbuck..bkn la nk sgt pon minum..sbb jln2 holiday raya singgah rnr..tu first time minum bkn sllu..just Tye je apa effect minum air mocha starbuck..rsenya tak perlu nk kata syg ank or syg ank tekak kot😂

Masa pregnant, Saya minum tp yg chocolate pnye. Klu coffee rasa husband punya je sbb tak brani minum coffee sgt. Alhamdulillah tkde side effect pape. Baby aktif je 😁😁

Boleh jer sis. tkdak masalah kalau nk minum. cuma nanti kalau nak checkup elakkn yg minuman brcaffein mcm choco, teh, kopi. Sis google lah ye minuman yg ada caffeine.

Kwn sy kaki starbuck, tiap minggu beli pdhl preg, ok je. Tp nasihat doc jgn lebih 200mg tiap hari ambil kafein. Sy pn kdg2 bantai juga beli starbuck, sedap kot🤣

Sy minum je hihi, tp pastikan awak takde gastric teruk and alas perut dulu dgn mkanan lain, n better tgok jarak jam waktu lepas mkn ubat iron.. ni yg saya buatlah🤭

2y trước

Aamin..awk pon sama tau❤️

Sy xberani minum awal. Ada sekali minum masa 35w. Habis seharian pening kepala. Kafein terlalu kuat, even tu fav sy sblm pregnant. So mmg stop dlu.

2y trước

Baik..Tp sy minum sekali je..tak teringin pon..Sje bli masa jln2 raya..ehehe..btw Tq nasihat..❤️

Mocha ada caffeine, kalau boleh elakkan. Boleh tukar ke chocolate drink, masih ada caffeine tapi kurang sikit.

2y trước

Ok tq❤️

Tak minum starbuck tapi saya ade jgk minum caffein cuma jngn trlampau banyak dlm sehari ...

2y trước

Baik tq❤️

Kalau boleh elakkan caffeine dear. boleh je nk minum tp berpada huhu