Air Ketuban Banyak

Ada tak dekat sini doc kata air ketuban banyak? Bahaya tak? Apa nak buat yaa Risauuu sbb selalu dgr org kata air ketuban kurang.. #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Ikut keadaan sometimes ada complications too utk ibu and baby, x boleh terlampau banyak or terlalu sikit, level amniotic fluid mesti balance. Ibu kena dptkan nasihat daripada doctor pakar OG mengenai hal ni sbb doctor lagi arif ya and akan bagi solutions utk mengatasi situasi ibu. Jangan risau, first thing first is jumpa doctor pakar OG dulu ya, penting.

2y trước

okeyy.. tq ❤