Momy nak tahu

Ada tak dalam group ni mengandung tapi dalam masa yang sama ad cyst, adakah cyst boleh hilang sebelum atau selepas bersalin #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau ikut pengalaman saya, cyst tu hilang masa mengandung... masa kandungan 1st, sy elakkan makan ikan keli and air soya, sy tak ingt minggu ke berapa tapi cyst tu hilang... masa kandungan kedua, lepas 2 minggu scan cyst dh takda..

cyst masa mengandung benda biasa sis. bila baby makin besar, cyst tu akan makin mengecut. cut sugar, tu makanan dia.