Czer mummy, Nak hilangkan kentut faraj.

Ada tak cara natural untuk hilangkan kentut faraj? Ada yang pengalaman pernah consume fefet? Saya bersalin czer, hari ke 39. Syik kentut faraj. Lepas tu cecair putih berbau. Normal ka? Tadi doc dh ambek sample, 2 minggu baru dpt result. Ada yang ada pengalaman? #KentutFaraj

1 Trả lời

biasa mcm drh nifas mmg berbau wlaupun dia warna mcm jernih atau putih.. sbb tu kena rajin bertungku tuk kecutkn rahim dan lancarkan nifas...l mcm sy xpnh pula alaminya.. sy bersalin czer juga..xpe nnti lepas abis berpantang 60 hari boleh buat senaman kegel dan ber tangas..tangas pun bgus amalkan lepas bersalin .. mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

2y trước

sm2 😉🫶🏻