Anak selalu sakit lepas putus susu 2 tahun.

Ada tak cadangan nak buat mcm mna anak selalu sangat sakit lepas putus susu. Atleast nak baik ambik masa 2 mggu.

1 Trả lời

dah bawak anak check darah ke? takut ade sakit lain. anak sy full fm dr 5m pun x pernah pulak sakit lama sgt smpai 2 mggu. kot batuk pun sy mandikan magnesium flakes smggu pantang mkn sikit pastu baik dah. bykkan bawak anak grounding pijak tanah rumput ape sume. bg mknn or susu full cream yg tggi vitamin D and vitamin C utk keep build immune anak. surroundings mcmna? ade yg merokok ke? kerap x basuh cadar tuala anak ape sume? byk bnda nk kena tgk balik

3t trước

tq bgi suggestions