combine clinic o &g dan endocrine

ada tak anyone yg pregnant dan ada hypothyroid. kna combine clinic kan . slalu kalau combine clinic doc akan cek apa je ya. ???#bantujawab #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund #firstmom

1 Trả lời

saya pon selalu dpt apptment combine clinic tp o&g + medical. xda apa pon nk bimbang combine clinic ni, just jumpa dr o&g mcm biasa utk cek baby n mcm saya + dr medical sbb kna ambil ubat cair darah, ada masalah darah pekat.. jd kna jumpa pakar medical utk luluskn prescription ubat tu.. mungkin sis pon mcm tu... sbb ada masalah hypothyroid tu jd mungkin dr pakar bidang tu yg akan monitor monthly n administor ubat..

1mo trước

mungkin depends on risiko pregnancy ibu jugak kot..