baby drops appeton

ada taa momy yg kt sini anak ta bole minum botol susu tapi lepas bgy appeton baby drops baru dy bole minum botol susu 😂 #ingintahu #firstmom #NEEDYOURADVICE

3 Các câu trả lời

mcm ank sy dlu lahir prem 34minggu..jd doc pakar peads mmg suruh bg makan bbydrop appeton

9mo trước

oo..takpela pun try je k..mana tw nnti bby ok..but take time..maknya juga kena makan..makanan berkhasiat jika susukan bby fully bf..mg dpmudahkan segalanya aamiin