baby drops appeton

ada taa momy yg kt sini anak ta bole minum botol susu tapi lepas bgy appeton baby drops baru dy bole minum botol susu 😂 #ingintahu #firstmom #NEEDYOURADVICE

3 Các câu trả lời

anak saya la tu 😂 sebelum ni memang direct bf je sebab dia reject botol. pastu saya bagi dia appeton tu baru nk menyusu botol. mungkin sebab dia dh bertambah selera. tu yg laju je minum

6mo trước

yeke sis , wahh macam lega dengar nii 😭 naa cubaa laa . masyeh sis 🤍

macam mana ank sis .slera mnum susu dia ok tak? .sya baru nk try yang ni .baby sis bpa bulan dah??

5mo trước

hahhahaha tamau jugak sis 😆 taa mujarab dekat baby saya . baby saya 7 bulan sekarang . ta tahu laa baby sis nanti boleh kot . cuba laa

mcm ank sy dlu lahir prem 34minggu..jd doc pakar peads mmg suruh bg makan bbydrop appeton

6mo trước

oo..takpela pun try je k..mana tw nnti bby ok..but take time..maknya juga kena makan..makanan berkhasiat jika susukan bby fully bf..mg dpmudahkan segalanya aamiin