Tak Boleh Tidur Malam

Ada ssiapa kt sni masa trimster satu asyk trjaga je bila pkul 2-4 pagi.. Blh dikatakan tiap2 hari lak tu..

26 Các câu trả lời

Sy sis,bkn 2-4 je..sblum tu pun ade..pkul 1 bgn,3 tjge lg pstu 5 pgi tu last...huhu memg x ckup tdo

sama la sis..nk tdo asyik rsa x selesa je..pusing kanan slah pusing kiri slah..sabor jelah..hehe

Dh 2hari terjaga nk kencing.. lps tu tk bleh tido balik.. sudahnya pg asik telajak bngon 😅

5y trước

Kann.. Haha.. Nsb x kje.. Klu kje x tahu la cmna

Aik. Knpa plk? Sy ok je tidur. Cuma saat2 sarat je xleh nk tdo sgt. Sbb bedebo hahaha

sy pn sama..krap trjaga pg2 buta..tujuan nk kencng je memanjng..psto bersin2

Sy dari trim1 smpai la nak masuk trim3 ni, mmg akan terjaga antara pukul2-4pagi.

Terjaga laa sis... P kencing jaaa kerap. Smp lebam Mata x ckup tidur

Sama la macam sia..jam la gitu terjaga setiap hari ni..😅..

Sama la saya pon. Kerapnya terjaga. Dah la kerap rasa nak kencing

Aah sis... same jgak..... itu mmg timer sy sedang... mmg hari2...