Kenapa ye klau dalam apps ni sy pregnant nk masuk 6 weeks..tp bila cek pkai clear blue jd 2-3

Ada spe2 thu tak ? Maaf sy bru mengandung ank pertama jd tk fhm sngt pkai pregnantcy test.

4 Các câu trả lời

kalau awak baca arahan clear blue tu ada tulis dah 2-3 tu maknanya berapa weeks dah, saya pun haritu pelik jgk, tapi saya google baru tau 2-3 tu maknanya dh 6 ke atas

3y trước

5weeks keatas alamak silap lak kt situ 😂

Klau nk confirmkn btul2 bpe weeks lbih baik scan.. Tp 6w awl lg..biasanya nmpk kantung je.. Try 8w ke ats bby pun dh nmpk msa tu..

3y trước

Klau 5w x nmpk kantung sy pun x pasti.. Mgkin sbb awal lg.. Better scan 8w ke ats.. Masa tu dh nmpk bby jd kita x risau sgt..

dkt kertas mnual tu ad tulis...rujuk situ

rujuk ni sis 😬