25 weeek. Jadi risau bila keputihan kuning muncul

Ada spa2 x sni pernah kena keputihan kuning ? 25 week.... Sy tngah risau sngt2... Tlong bgi thu ye kwn2 ##seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

hi awak. boleh inform misi kk bila checkup nnt. normal semasa hamil ada keputihan. tak normal kalau keputihan tu bertukar warna atau berbau. macam saya ada keputihan dn menyebab kan bahagian private jadi sangat2 gatal dan melecet. doctor dah ambik sample keputihan. dn result xde gbs tp ada bacteria lain. dan doctor provide antibiotik dn ubat masok ikot bawah

Hi puan, kalau ada apa2 abnormal bole terus bgtau nurse utk jumpa doctor. Saya baru lepas jumpa doctor kk masa nk minum air gula arini. Sy ckp nak jumpa doc sebab ada keputihan. Doctor kk terus amek tindakan masukkan mulut itik utk check. Dan bagi ubat sekali. Ingt apa2 bgtau doc, jgn diam2 je. Bahaya utk sikecil 🫶🏼