Pregnancy test ke-3

Ada sinar ke ni?

Pregnancy test ke-3
3 Các câu trả lời

bukan sinar dah ni sis..malah terlebih sinar buat sis...Mata sy nmpk 2line terang and positive..tahniah sis Tumpang happy ye...semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye..☺️🥰

7mo trước

Nervous nyaa. Aamiin2. TQ puan

hi dear nak tny u beli upt ni kt watsons ya? I pun beli yg ni juga huhu was was C pekat sgt T warnanya mcmtu 😅

7mo trước

2 kali test pakai brand lain kt farmasi. Double line samar2. Time tu lewat period 1 hari. Then hari kelima saya try test lagi sekali pakai brand watson ni.

tahniah.. positive..brape hari lewat priod..smoga ade rezeki saye jgk..baru lewat 4 hari belum test

7mo trước

In syaa Allah aamiin