Apps Baby Kicking

Hi..ada siapa2 tak guna apps baby kicking?boleh recommend apa apps yg bagus?sy guna ios..

2 Các câu trả lời

Saya whatsapp dengan suami sahaja. Create saru group for baby kicking only. Bila baby kick n click 👶muka baby. Then tggu 15-20min ada kick lagi tak. Ada kick. Tekan lagi. Smpi 10kick.

5y trước

Sama2. So suami pun boleh sentiasa alert sama. Ntanya. Baby tak kick ke. Hehe 🤭🤭

Apps kick counter , ada mcm2 lgi taip je nnti naik dkt ply store