Bayi 4 bulan

Ada siapa² tak alami anak 4bulan kurang nak menyusu siang hari?time malam okay je susu

2 Các câu trả lời

Anak saya masa 5 kearah 6 bulan sis.. Memang tolak .. macam berperang kalau nak bagi susu.. sampai saya rasa give up, saya rasa nak bagi susu botol je, tapi anak saya pun tak reti guna susu botol, so nak tak nak memang saya paksa juga df. Lama juga begitu, dalam seminggu lebih. Bila saya tanya pakar,pakar kata normal untuk baby tolak sbb dia berada dlm fasa perkembangan mental. Just explore dgn baby,tak perlu paksa. Biasanya baby akan nak susu kalau dalam keadaan mamai.

1y trước

so far colour dia xubah lg,sbb memang berpaksa kne bg,mcm² cara,nak cukupkan oz dia kan

anak sye la tu. sye sumbat je botol susu tu selalu. biar la die minum sikit2 sekali pon tapi kerap. 1oz ke setgh oz ke. lelame habis je 5oz nnti.

1y trước

faham,thank you