Uri baby dekat bawah 26week

Ada siapa2 pengalaman mcm sy.. sy dah 26week.. Time scan 25week haritu.. uri baby dekat bawah dan kepala baby bawah.. doc kata if x naik uri untill 28week kena jumpa pakar. Ada cara lain utk uri baby naik ke? selain kite sujud dan pujuk baby. Boleh ke urut tradisional.. Risau sgt sy,mcm² pikir...😔 #firstbaby #needhelp #needhelp

1 Trả lời

26w tkpe lagi jgn 30w keatas uri dah x gerak x pusing2 dah .. sebb xde ruang dah nk gerak pusing anak dah besar . Boleh je nk urut tapi tahan la sakit tu .. kene yg betul urut n bidan la .. insha Allah doa bykk baby turun balik tu uri naik atas balik