Sakit pinggang kanan

Ada sesiapa yg pernah mengandung tak? Normal ke kalau 32w pinggang kanan jadi sakit mcm patah tulang? Kemaluan pun rasa mcm terbukak sendiri. Sakitnya ibarat 5 jari masuk dlm kemaluan lepastu bukak. Tiap mlm menangis tahan sakit tak boleh tidor, terpaksa letak minyak angin 5-6 kali. Kadang letak minyak angin pun rasa panas kejap je. Then sakit rasa balik. Tolong first mom ni 😭#firstbaby

2 Các câu trả lời

saya tak pernah alami.. skang 30 weeks. Sakit kat tulang punggung masa berjalan tu pernah. Jangan takut atau malu utk tanya nurse/doc kt kk atau klinik kalau ada kerisauan sis..