Upt

Ada sesiapa yg pakai upt strip naik double line... Tp bila pakai clear blue digital dia tulis not pregnant... Frust la pulak... ???

17 Các câu trả lời

Try ke klinik sis.. biasa clear blue digital lebih accurate..

5y trước

Jgn give up ye sis.. insyallah ada rezeki tu nanti

nak tanya, lepas sis check pregnancy test ni pregnant tak lepas tu?

emm sama . pkai upt biasa samar2 . pkai clearblue not pregnant .

2y trước

Sis azrah masa cek not pregnant tu memang tak mengandung ye? Masa cek next month tu tunggu period dulu ke

Nnt test lg sis.. sda delay period ka ?

3y trước

Oohh 😊

selalunya clear blue lebih accurate

3y trước

Tq sis. Soalan ni dah lama dah..lebih 2y..anak sy pun dah stahun lebih 😉

samaa laa kita

3y trước

Samaa. Saya guna upt strip naik positif tapi samar2, tapi clearblue digital tulis not pregnant. Tapi simptom2 tu ada dah. So keliru. Tunggu lagi seminggu mcm mana. Baru gi klinik. Dah delay 3 hari period.

Saya pun sama