Eczema yang teruk

Ada sesiapa yang mengalami eczema yang teruk semasa memgandung? Apa cara yang anda buat atau produk yang anda pakai? Sy punya eczema sampai kena pakai cream steroid baru okay. Tapi cream steroid boleh affect baby. 🥲

Eczema yang teruk
19 Các câu trả lời

Awak sama dgn kak ipar saya.. dia 1 tapak tangan.. tak bole cuci pingan sbb sabun.. sampai keras kulit tapak tangan dia.. dia pakai lotion n krim.. lepas bersalin kurang dah nmpak..

saya kena sekat kaki. teruk. bila jadi ja saya pkai sekali ja waktu malam. jangan pakai terlalu banyak. just layang² ja.. memang eczema mkin teruk bila mengandung sebab hormon.

Sme lah...sya lgi teruk..kena 1 badan ..boleh je guna cream steroid tp jgn guna dlm msa y lme lah

Krim Snowhite bagus utk eczema n masalah kulit lain. Selamat utk ibu mengandung dan bayi. Takde Steroid

baby saya (umur 3 bulan) pakai ni. Alhamdulillah, semakin berkurang merah² kt badan

Allah Akbar.. semoga dikurniakan kesihatan.. Aamiin 🤲🤲

Spray Ezyma. Non steroid. Dia jenis mcm gel. Beli kt farmasi.

4mo trước

Apa nama produk tu?

Try remdii punya , cuma mahai sikit tapi berkesan

Pakai snow white sis