Sakit badan

Ada sesiapa x mcm saya ni dri stat pregnant smpai skrg 33 mggu 5 hari, bdn duk berangin dgn sakit belakang. Lately ni makin menjadi2..dulu anak 1st x mcm ni pon. Kalau bleh tiap mlm sapu mnyk angin kt blkg baru lega skit.

2 Các câu trả lời

saya pun sakit blkg skrg 36w4d suami tiap mlm akn urut kat bahagian pinggang & kaki. baru dpt tdr lena. #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

sy pun skrg 33weeks tak bole dduk atau berdiri lama sakit pinggang belakang smua..dulu anak prtama smpai no3 ok ja smua