Air Gas

Ada sesiapa tak yg kandungan dh besau,, dan dri awal suka minum air gas, sy suka sgt air frozen Fanta tu.. Tpi takda la kerap hari2 minum.. Tpi Tula kdg takle tahan.. Risau juga sbb duk dgr tak. Boleh minum..

7 Các câu trả lời

sy rsa better stop la sis..klu x blh stop pn try kurangkn..air gas kn mmg x elok minum even klu x pregnant pn..ni kn plak klu time pregnant..huhu

Sama..asyik ngn sarsi gas jer.angin perut pun cpt kluo.rse x puas klau x kne sarsi..ohhh..nikmat

5y trước

Air gas lain mmg x nk..sarsi tu mmg amat sedap di tekak

Sama la sis.. tapi sya cmpur dgn air ksong skit,jgn tak "rasa" je 😆😀

5y trước

Tak sllu sis,sbb air gas tak elok jugak (meskipun air gaslh penawar tekak dhga 😆 sabo jelaa) sbb tu la kna cmpur dgn air ksong utk hlngkn gas skit😆😆

sma laa..sy pn ske mnum air fanta..ble xmnum,rsa cam xlengkap

5y trước

Takpa ke sis..sy pun sme tu...Cuba tahan je..

Saya pon minum sis . Lagi la suka minum air coca cola

5y trước

Hari tu sy mcm tu mnum air gas dgn frozeen mcd tu..next month tu checkup berat Turun 3kg,hb pun Turun,cek air kencing,teruk...4 ke 5 kiton ape ntah..diserta dgn pitam..Naik ambulance sudah Nye dri Klinik 😂😂

Kurangkan lah okay sis