Anak saya berak ada darah

Ada sesiapa tahu tak kalau anak saya berak ada darah macam nih selalu sebab apa ya? Anak saya baru 3 bulan lebih

Anak saya berak ada darah
1 Trả lời

dh berdarah tu, pi start engine kete terus pi emergency bgi doc check. jgn lh tye sini sana lgi dh. keluar darah ikut tang mana sekali pon adalah x normal. dh lh selalu pulak tu. awk dgn husband xde rasa risau ke ape. even dh pg klinik ke ape ke selagi x elok pegi lgi. jgn lh buat amek remeh temeh je hal ank nii.