Muntah dan mual

Ada sesiapa tahu makanan atau minuman apa yang boleh meredekan rasa muntah dan mual ??

2 Các câu trả lời

Elakkan makanan yang berminyak dan pedas. Kena makan on time. Tak boleh skip. Bila awak skip makan, acid reflux akan naik yang membawa kepada gejala pedih ulu hati. Makan dengan kerap dalam kuantiti yang sedikit.

2y trước

Sama-sama 🌹

Asam2. Gula2 mint. Dn sntiasa hidu minyak angin. 😁

2y trước

Ok tkasih ..heheh minyak angin tu sentiasa sis🫢 dari sebelum ni bau wangii je skrng bau minyak anginn😅🤭