kehamilan luar rahim

Ada sesiapa punyai pengalaman hamil luar rahim, boleh kongsikan tanda2 yang pernah dialami.

2 Các câu trả lời

Pegi scan secepat mungkin klau ragu2... once DR detect kantung maksudnya bukn hamil luar rahim....mcm sy trtnya2 jd pegi scan melalui vagina masa 4w terus nmpk kantung jd terlepas dah xpyh ragu2 DR kata sbb hamil luar rahim DR xkn dpt detect kantung 😊

5y trước

Alhamdulillah Dr dapat detect awl tntg kndungan awk..tak perlu tertnya2 lama kan..harap rezeki awk untk pregnant lps ni secepat mungkin 😊😊

Spotting heavy... Sakit area rusuk naik ke bahu (ini biasanya bila dah berlaku pendarahan teruk. Tiub pecah)