Sakit bahagian atas perut, usia kehamilan 26 minggu.

Ada sesiapa pernah rasa sakit bahagian atas perut berhampiran payudara semasa kehamilan 26 minggu? Risau pulak. Tapi baby bergerak aktif

3 Các câu trả lời

saya pun rs bnde yg same..kdng rs pedih hulu hati ka ni eyk..kalau pedih hulu hati tu normal jgk ka?

sama..tengah merasai sekarang..tp bukan rasa sakit..tp macam rasa kebas2 camtu

Macam pedih ulu hati ke?

3y trước

Tak juga. Lebih kepada rasa mcm muscle pain/urat tegang/lebam. Sakit bila bangun selepas baring atau duduk bersandar 😔