Stretchmark diperut gatal selepas bersalin

Ada sesiapa pernah kene macam ni tak lepas bersalin 🥲 macam mana nak hilangkan rasa gatal tu ye #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

Stretchmark diperut gatal selepas bersalin
3 Các câu trả lời

mesti lagi gatal kan ni sbb dh timbul mcm ni. sy pn x psti mcm mana nak hilangkan. sbb sy pon ade strech mark jugak tp x gelembung cmni dia mcm merekah pulak. tp lepas beranak mcm kurang dh. ni tgh pregnant perut besar dia merekah balik. tp pernah dgr org ckp strech mark xkan boleh hilang cuma boleh kurangkan je. cuba awk search google. sy pon x pakai apa2 lotion sbb sejenis malas 😅😅

sy da 40 hari bersalin baru rasa gatal kat stretchmark. tak tahan terus garu. mmg jadi gelembung gini. skrg ikhtiar losyen strechmark and losyen panas utk legakan kasi xnk menggaru.

Sapu lotion je sis. Sy pon bru lepas branak. Nak hilangkn strchmark payah betul ye. Klau gatal terus spu lotion.

10mo trước

Saya dah garu lepastu dia jadi ade gelembung2 🥲 menyesal pulak garu 🥲