perancang implan

ada sesiapa mommies yang amek implan x? brpa kos pemasangan ya di klinik swasta? bole kongsikan pengalaman selepas pemasangan dibuat x? saya dilema antara implan dan mkn pil.. ank first mkn pil so saya nk try tukar kpd implan kononnya utk 2nd ni..

1 Trả lời

klu implan ni...kos dlm rm600 keatas ikut klinik yg pasang. tp ada dktr pernah mention, klu nk pkai implan, try depo dlu. if serasi dgn depo, implan should be no problem.