Miscarriage...mcm mn nak lupakan.. Sy sedih, bingung, terjaga waktu mlm fikir .. ?☹️

Ada sesiapa miscarriage 29 July to 2nd Aug?

7 Các câu trả lời

sabar puan..anggap lah Allah belum nak beri rezeki bby pada puan dan suami. In Syaa Allah,lepas ni boleh usaha lagi ye. saya pun pernah keguguran kandungan ke 3 tahun 2020,masa tu kandungan dah 6w,sedih memang sedih. tapi nak buat macam mana,tak apa..saya redha.. Allah tahu apa yg terbaik. sampai sekarang kalau saya sebut je nama dia,auto memang menangis. tahun 2022,saya di sahkan mengandung lagi. Alhamdulillah, kandungan pun dah 34w. tunggu masa untuk bersalin je ni ? In Syaa Allah,nanti mmy pulak akan merasainya ??❤️. jangan putus asa ye. sentiasa berdoa dan berusaha ??

2y trước

tq sis atas kata2 positive.. berair mata saya ...tahniah buat sis...all the best for your new coming baby. ❤️

Sy ada sejarah miscarriage sis,,2015&2022 awal tahun ni,,mmng sedih tp tu semua ketentuan Allah kan,skrg ni sy pregnant lagi dah msuk 9minggu,,smoga sis tabah ya,inshaAllah jika Allah berkata mcm tu maka macam tu lah sis,,mngkin lepas ni sis dpt rezeki berlipat kali ganda kan?? Dpt twin ka??doa bnyak2 k..boleh amalkan folic acid utk kesihatan rahim kita,,

Sabar ye puan. anak syurga . dah ada yg menunggu di sana. InsyaAllah, nnti Allah gantikan dgn yg lain. ujian utk kita kuat dan sabar. anak sy meninggal dlm kandungan masa 31w, rupa semua fizikal dah sempurna sumpah sedih. lagi² anak first. sampai sekarang teringat². tp sy anggap tu adalah ujian, penghapus dosa, dan pemudah utk ke syurga

2y trước

sedihnya Sy tak dpt imagine. moga tuhan beri kekuatan pada sis . sy harap sis sudah ada baby pengganti yg Baru .. peneman... ❤️

sabar ye puan .. saya pun ade sejarah gugur .. 5/6 gugur .. 5/7 test double line .. 13/7 pergi scan pastu doktor kata kemungkinan kandungan baru .. memang sedih sebab da 2 tahun tunggu anak kedua .. tapi redha je la .. mungkin baby tu tunggu disyurga

xpe..belum rezeki..sy dh 6 kali miscarriage..now tgh pregnant bru 6wks..tp xtrlalu berharap..klau rezeki ada lh ?

2y trước

moga ada rezeki awak Kali ni.... saya doakn .

harap Sy kuat Dan dpt lupakan kenangan pahit ni sis .. tahniah buat sis...moga semua berjln lancar..❤️

sama sis saya 1/8/2022 keguguran sedih sgt² emosi trganggu dahlah Anak pertama penantian 7tahun??

2y trước

berharap sangat ada rezeki lagi..skrg tengah pantang dulu