Ubat kuat rahim

Ada sesiapa kat sini makan ubat untuk kuatkan rahim (duphaston) tak? Ok tak? Sy pernah makan waktu first pregnancy few days lepastu miscarriage.

42 Các câu trả lời

Kawan sy consumed jgak ubat kuat rahim but nit sure nama ubat apa, so far she’s ok .. now 6m i guess

Doktor suruh sy makan duphaston satu biji sehari smpai 20w. Mmg selalu doctor bagi untuk kuat rahim

Duphaston ni okay.. mmg doc akan bagi untuk kuatkan rahim.. lagi-lagi kalau pernah miscarriage..

sy pernah makan Masa bleeding 4 weeks. selama seminggu dr bagi. Alhamdulillah ok. skrg da 32w

Sama🙋🏻‍♀️smpai skrg masih makan ubat kuat rahim ni.. dah nk masok 3 bulan...

Saya ada consume ubat kuat rahim jugak. DOktor bagi duphaston and advise mkn folic acid skli.

Duphaston is actually progesterone hormon vitamins. Which is crucial in early pregnancy

Saya penah makan sebab time tu bleeding, seminggu je & doc suruh rehat secukupnya.

Saya tengah consume ubat kuatkan rahim jugak.. So far okay je takde apa apa

ye sis sama dengan saya..lepas mkn ubat kuatkn rahim terus gugur...