CL Daily Visit

Hi, ada sesiapa boleh suggest CL yang reccomended and nak yang daily visit dari pagi sampai petang sebab banyak jumpa daily visit 3 - 4 jam je. Area KL/Selangor. Terima kasih! #CL #First_Baby #firstmom

1 Trả lời

Boleh follow fb Confinement Lady Semalaysia. Saya ambil dgn Dirgahayu 9am-3pm

1mo trước

For me mmg best. Rezeki dpt CL yg baik & tak berkira. Urut sedap, masak sedap. Schedule start 9am tp dia dah ckp siap2 dia boleh follow je kalau ada masanya kita nk dia dtg lebih awal or lambat. And yesss sometimes jam 9am tu saya rasa belum nk bangun tidur since baby semalaman tak tidur so subuh2 saya wsp dia suruh dtg lambat sikit jam 10am ke. Part tak berkira tu dia willing buat kerja luar job scopes sebab kesiankan kita like kemas2 dapur ke halaman rumah ke tp dia mintak izin dulu, padahal supposedly dia hanya kemas tempat rawatan 😅. Setiap kali masak pun dia tanya nk banyak mana sampai dinner sekali & dia tak kisah pun masak banyak2 time family saya dtg. Baby saya dia cukur rambut, potong kuku, cuci lidah tiap hari (ni takde dlm job scopes). Then kalau dia nampak saya barai dia suruh saya tidur sejam dua & dia jaga/dukung my high need baby sambil buat pape. Awwww mmg caring sgt my CL ❤️ Masa last day saya bg dia hadiah mcm2 to appreciate sbb saya serba salah dia dah wat mcm2. Kit