Pregnant again

Ada sesiapa bersalin czer? Anak tk ckup 2thun mengandung lg? Boleh share pengalaman tak? Sbb skg tgh mengandung lg. Anak first dah 1thun 2bulan 😅

Pregnant again
2 Các câu trả lời

xde pglmn..tp mmber sy ank dy 1thn 4bln mk dy beranak lg sorg..czer yg sulung tu..kna bebel sikit dgn nurst tp dy positifkn je..cuma dy kata agk pnt jga sna sini😅

4y trước

Ohhhh yekeee hahahahahhaa baikk baikk trima kasih

comeynya awak.. ❤️ nak dpt adik dh ye.. moga bertabahlah mak ayah nya ye sbb beby kecik lgi..hehe.. sy xde pglaman czer, moga dipermudahkan ye sis.. ❤️

4y trước

Hahahaha terima kasihh. Aaamiinn thank you sis, ❤️