nak bagi cantik bacaan air kencing

Ada sesapa tahu x..cmna nk bg cantik bacaan air kencing...minum air masak kerap pon bacaan masih +*..please..sesapa tahu bgtaw..air barli xlalu nk minum🤕🤕🤕

2 Các câu trả lời

1.sentiasa menjaga kebersihan vagina 2. jika ada keputihan, gunakan rebusan air sireh yg sudah suam untuk mencuci vagina, jangan sesekali guna pencuci wanita yg byk jual di pasaran... alhamdulillah waktu saya hamil sulung, bacaan air kecing sy sentiasa cantik sejak sy amalkn sume ni, keputihan sy pon hilang... start dpt thu pregnant sy cek air kencing sy selalu kotor, ada keputihan, lps sy amalkn penjagaan rapi kebersihan vagina, kencing sy x kotor dah, keputihan pon hilang, walaupon wkt tu sy kurang minum air suam, sbb mabuk...lps hilang je mabuk sume saya tala, alhamdulillah tetap bacaan air kecing sy ok...

selalu jaga kebersihan vagina