tips keringkan susu badan

ada sebab tertentu terpaksa keringkan susu badan. anak dah fully minum susu formula. sakit jugak bila tetek bengkak sebab susu asyik menitik je. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

biar je. jangan pam, jangan marmet. memang akan bengkak. ada yg sampaii nk demam. tp lepas tu akn kurg n stop teros. saya pon amik masa 2 bulan..beli breast pad kalo xmo bra or baju basah

boleh guna PP utk meriah susu . boleh minta doc bagi ubat stop susu. dengarnya kata boleh guna kubis atas breast baru kering. tp saya tak pasti

Kurangkan jadual pam lepastu biar je, awl2 sakit..hr ke3 mcm tu dah tak sakit..lama2 kering