5weeks 4days

ada sape2 yg sama dgn sy, 5weeks 4days?.. jom kita borak2... korang dh scan?.. dh start alahan?.. anak no bpe?.. sy blom scan lg.. plan nk scan masa dh 8weeks nanti.. lamanyaaa nak tunggu.. x saba..alahan manja2 dh start.. loya2 xde.. tp perut rasa bergelodak setiap masa.. pastu sensitif bau.. ni anak ke3 sy..

14 Các câu trả lời

sama la.anak no 2.sy 5minggu 3hari. alahan pagi je..yg lain semua okey..belum lagi scan..mbye tgu 8minggu

Sye 5week. Tpi blum scan pape. Prut brgelodak sentiasa lapar pastu letih ngntuk hahahha

Same here 🫶 5w4days. Belum scan lagi, anak pertama ❣️

sama. sy 5w4d jg. x de pape alahan lagi. anak 1st pon x de alahan ape