InshaAllah baby boy... Mommy yg lain dh scan blom... Jom share

2 kali scan and inshaAllah baby boy... Skrg dh 28 weeks... EDD 12.3.2021... #firstbaby

26 Các câu trả lời

dah scan. tapi baby malu2 je nak tunjuk. keje nya kepit je. mula2 scan doc kata mungkin boy. kali kedua ketiga mcm girl pulak 🤣. nak surprise uminya kot 🤭🤭 #firstbaby

sy pulak dekat 10x scan swasta doc lain2 n klinik lain2 semua doc kate girl.. mudah2han betul kuar girl.. excited lain mcm sbb anak sblm semua 4 boys 😅🤲 ❤️

sama 28weeks..tp jantina Blum tahu tiap kali scan baby tak nak bagi tengok🤭..tp tak kisah baby boy or girl yg penting dia lahir sihat je..due 7/03

4y trước

Btul2... X kisah boy or girl yg penting baby sihat... X terasa kn dh msuk 3rd trim

Seronok tgk ramai yg balas and EDD mostly bulan 3... Semoga kita semua selamat melahirkan anak masing2... Aaaminnn

4y trước

amin..

Kita geng! Bila scan time 20 minggu, wuish nampak jelas terpampang 🤣 EDD 30.1.2021. Semoga Allah permudahkan ya 😘

3 kali scan semua nampak baby girl 👧🏻 now dah 34 weeks due 31/01/2021 🥰 first baby juga huhu nervous

2kali scan baby girl🥰 Edd 5/2/2021 Semoga dipermudahkan urusan Kita bersalin semua ibu2 🤲🏻

1st scan girl, 2nd & 3rd scan jd boy plak😅EDD 10/2/2021...3rd bb, jarak 12 thn from his sister...

Saya Belum Scan Lagi .. Hhehee Sekarang Dah 29weeks .. EDD 01.03.2021 .. First Baby Jugaaa~ 😘💖

1st scan 20weeks girl, 2nd n 3rd scan pun girl. EDD 28.1.2021 skrg dah 34week🤰🏻first baby