Mcmmna nk tahu air ketuban dh pecah

Ada sape2 boleh share tak, sebaik shj ai36week ketuban pecah, then badan akan rasa mcm mana actually? Sbb risau takut air ketuban dh pecah tpi x perasan :( Ada yg kata banyak, sikit air letuban yg kluar tu. Ada yg kata ada rsa meletup ada yg kata x rasa meletup pun. How ya? And after air ketuban pecah baby dlm perut kita still boleh rsa gerakan x? #firstbaby #pleasehelp #36week

3 Các câu trả lời

Even pecah. Masih rasa gerakan. Sy msa dh pecah. Trus kne than hosptal. Hari tu jgk ttap kne kira gerakkan baby. Kne cukupkan 10 kali gerak.

3y trước

owh..

Once dah pecah air ketuban, awk akan rasa contraction. Kalau leaking tu awk akan rasa basah je. Warnanya mmg jerih dan tak berbau.

3y trước

Iyup awk. Apa2 kena refer hospital terus.

kalau ketuban pecah,perut akan alami contraction..kalau leaking,akan basah je selalu...