rasa gatal dekat celah peha fungus

Ada sape mcm sy mengandung tp ada rasa gatal dekat celah peha dah check doc, doc ckp fungus

3 Các câu trả lời

Hii, elakkan pakai panties yg basah/lembab. Always tukar pantyliner. Pakai pencuci miss vee yg selamat. Ataupun kalau teruk sangat nanti pergi farmasi cari krim elastor. Ia memang elok..

2y trước

Kalau pakai yang jenama cap kaki tiga jenis semburan tu boleh ke untuk orang pregnant

Sama dengan saya sis..saya beli krim sapu di farmasi lepastu tukar beli panties saiz besar biar tak kena celah peha tu..1-2 hari dia jadi kering macam kuping sekarang terus elok.

sy Ade keputihan yg gtl Dan kuning ii . doc bg ubt yg insert to

2y trước

sy keputihan kurang tp risau la ttbew dy dtg lg . tkkn nk instert lg