Berat badan tak cukup

Ada sapa2 suggest minum apa untuk naikkan berat badan ,Sya first pregt tak berat badan

1 Trả lời

Susu. Ambil lebih sumber protein, serat sayur dan lemak sihat dlm menu.

1mo trước

Tak kisah susu apa, yg pasti puan tak alah dgnnya. Better full cream. Kalau ada kencing manis elakkan susu yg ada kandungan gula; maltodextrine dll. Kalau alah lactose, minum susu soya, susu badam. Saya alah susu lembu dan kawal gula dlm darah. Jadi saya minum susu soya.