38weeks 2day

Ada sapa tak ada pengalaman berjalan jauh saya hari sabtu ter pksa gerak ke port Dickson sbb nak tgk adik dekat pusasda memandang mak ayah saya tak dpt dtg jadi ter pksa saya wkilkan diri saya....yg saya risau tkut terberanak je...ada tak boleh share experience

2 Các câu trả lời

Baik jangan sebab saya ngam 38weeks dah beranak😅 ...tak rasa contraction lansung sebab air ketuban dah pecah..dan terpaksa induced. Hehehe all the best mommy😘

5y trước

Mgkin sebab 3hari sblum rancak jalan pergi kenduri sana sini kot.. hehehe then pagi nak pergi keje, darah keluar. Trus admitted then doctor check dah 3cm(tak rasa sakit lansung). Doctor induced sebab air ketuban dah pecah tapi I tak rasa sakit nak beranak 😅

Selalu memang x digalakkan utk berjalan jauh kalau minggu 38-40 tu.