Ada mommy2 yg kena covid tak time pregnant

Ada risiko tak utk kandungan?ada tak pengalaman mommy2? Baru fisrt time pregnant n lalui benda ni..

14 Các câu trả lời

terima kasih semua atas info yg dberikan..doakn sye ye..skrg ni happy kn diri n rehatkn diri je sbb sye bkerja..hope semuanye dpmudahkn..aamiin

sy masa 5 bulan.. Kalau dah complete vaksin, insha allah takde side efek sangat.. Alhamdulillah setakat ni tak efek baby

sy kne covid mse 6w . just infom kk brdekatan n minta doc pntauu . insyaallah slmt . smoga dipermudahkn

saya kene masa 10 minggu dulu. alhamdulillah baby sihat.