6 ari bayi demam kuning

hi ada petua x mummy untuk hilg kan kuning bayi...ank sy kuning naik 218 mcm mana nk turun kn kuning yer?

32 Các câu trả lời

bagi ubi sekuang blend amik air dia atau anggur air dari anggur cuba google banyak lagi cara lain.... kita ikhtiar... inshaallah ada ubatnyaa

Saya mandikan dengan daun inai.. Daun inai tu basuh kemudian rebus.. Mandikan bby dgn air rebusan tu suam²..

Bagi air susu badan kerap...baby sy dulu 350 hampir nak tukar darah...awak pantang makan juga jangan ambil makan yg pedas...

Mandi kn baby ngn daun belimbing buluh.. rebus daun tu... pastu mndkn suam2... mandi kn 2 kali sehari... insyaAllah trun...

Anak saya kuning 167.kemarin cek 93 dah.hari kelima..sya beri mandian confinement herba chinese..dan bf kerap..

breastfeed dengan kerap sejam skali pastu mandikan dengan air rebusan daun kucai atau daun pokok dukung anak

Ibu minum ni....biar baby susu badan dengan kerap...kuning akan turun ... air sengkuang cina

5y trước

Kan...

Kalau saya bagi anak susu badan kerap kali dalam 3 minggu bacaan kuning kurang.

kerap bagi susu. kalau baby tidur bangunkan dia sejam or 2 jam untuk menyusu.

Mandian baby dgn air teh cap naga...insya allah kuning akan ssut mnurun