batuk & selsema

Ada petua untuk hilangkan batuk dan selsema secara natural. Sekarang dah 36 weeks. Doc klinik private bg ubat titik hidung, ubat kumur, vit c. Doc kk pula bg paracetamol dan ubat selsema. Tp saya x mkn pun ubt selsema sbb doc ckp kalau ubat selesema baby kurang aktif. X sampai hati pulak. Stress laa bila hidung tersumbat ni dgn batuk2 lg. Hmmmm

1 Trả lời

Klu sye beli frmasi ubt slsma yg xmngntuk..Utk bf pon sesuai jga..