balik kampung sebelum due date

ada pengalaman tak? balik kg sebelum due berapa minggu sebelum beranak awak balik kampung ye? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

boleh. sya pon plan nak beranak dkat kg dalam 5 Jam kalau x jem. nurse surh sya balik slpas scan 36mggu n siap siap prepare beg untuk ke hospital..

jauh ke dkt kg? klau dkt blik jela. jauh jgn blik. klau nk blik jgk siapkn beg utk ke hospital dlm kereta

2y trước

dekat johor skg stay kl