Ada pendarahan..macam mana nak buat ya? Makanan apa yg kuatkn kandungan?

5 Các câu trả lời

pergi klinik . nati drang kasi ubat kuat kan rahim . banyak kan berehat .

3y trước

tq sis bg kata smgat..

Saya makan dupaston... Mintak je dengan doktor klu klinik private

3y trước

Saya keguguran 9 mggu tahun lepas, lupa nak makan dupaston di awal mengandung. Dah bleeding baru nak makan, mmg tak dapat nak bertahan... Tahun ni, awal2 preggy, Saya dah mintak doktor & consume. Now dah 9 mggu, doakan saya 😊 Anak2 sebelum ni pun saya mmg biasa ambil dupaston sbb rahim saya jenis tak kuat. Alhamdulilah lepas makan, okay

bykkan rehat je.. mnum susu pagi & mlm sebelum tido, mkan kurma

3y trước

owhh susu mnum 2x shari ek..? ingt shari skli je..

G klinik minta ubat kuat rahim

3y trước

jgn buat kje berat2 ok

Banyakkan rehat jugak..