Hi mama , nak tanya pernah alami pedih ulu hati tak masa mengandung ? Sy tak tahan la pedih ulu hati

Ada penawar tak ?

1 Trả lời

Selalu sangat.. doctor ada beritahu yg utk preggy mom kalau kena pedih ulu hati boleh je minum gaviscon.. yg tu tak membahayakan.. Sy minum air berais utk kurangkan.. ada yg ckp minum ais tak bagis tp itu je cara utk baikkan.. kalau tak mmg seksa rasa..

2y trước

i ada nk beli satu botol gaviscon tuh , tp ada yg sarankan tak bagus bilang , dia suruh minum susu alpain tuh 🤣 aih peningg