Hospital kerajaan Miri Sarawak

Ada mummy tau tak kalau berlahir kat government hospital boleh tak suami stay untuk jaga ibu dan anak lepas lahir? Takut nanti caeserean tak larat nak jaga baby sendiri#pleasehelp #firstbaby #1stimemom #ingintahu

1 Trả lời

Rasanye mana2 hospital kerajaan suami x boleh stay skali dlm ward sbb semua ward tu perempuan dan ibu2 mengandung ada skali. Kalau LB, mgkn suami boleh teman. Ward biasa x boleh. Hospital swasta suami boleh teman. No choice awak. Normal @ czer, nk x nk kena juga buat sendiri. Tp boleh minta tolong dr nurse untuk buat2 apa2/ minta tunjuk ajar apa2.